over        index        theorie        webshop
Welcomme bij Radio Klotestad!    [english]

1. Dit is een archief. Er is geen specifieke volgorde. Navigeren doe je via 'index' in het menu hierboven, en/of de tags onderaan de items. Of begin met de nieuw toegevoegde items onderaan deze pagina.
2. Meer info vind je op de 'about' en de 'theorie' pagina's
3. (windows)Tip: gebruik Ctrl met +/- toetsen om de tekst te vergroten/verkleinen, Ctrl met 0 is terug naar de begin status.
4. Oldskool-Pro-Tip: deze site kan het beste bekeken worden op desktop of laptop.
5. Hier en daar vind je helgele linkjes (zoals hierboven naar het englishe deel van de website), waarmee je weer nieuwe dingen ontdekt. Of een gekleurde balk, zoals hieronder, voor de gehaaste mens.

   Snel Hannah Celsiusesessss's portfolio bekijken? DAT KAN HIER

   Vandaaggedachten 10     17: De wijnkelder.

Palestine flag with the text Free Palestine

Nieuw toegevoegde items
jan 6:    Webshop: Deze is tijdelijk gesloten vanwege constructionele redenen. En omdat ik me eerst wil richten op meer Engelse vertalingen, gaat dat nog wel een tijdje duren. Denk ik. Weer.

jan 21:    Theorie: Memoires als selfie: Zijn memoires als selfies, en als dat zo is, zijn het dan vijanden, of misschien juist wel bondgenoten van de liefde?

jan 29:    Silly Walks (7): Weer even in de duinen, met bomen.

feb 9:    AGV of AVG: Een nieuw recept, volgens eenvoudig, makkelijk en smakelijk thuisconcept. Shoarma op z'n OudKlotestads. Met meteen ook een kijkje in de nieuwe keuken van Celsius.

feb 11:    Stappen (22): Trappen in de ruimte: Gelaagdheid in decors en ontwerpen voor theater en film.

feb 15:    De Werk en Inkomen Files: Alle Sollicitaties: nieuw item over het leed dat solliciteren heet. Met tips!

feb 16:    De Droom Files: Alle Dromen: Naarstig op zoek naar de uitgang, die uiteindelijk denken te vinden en dan toch weer terug binnen zijn... het lijkt soms wel het echte leven.

feb 18:    Klotestadse recepten: Solliesaus, de enige echte sollicitatiekiller! Gebruik het rijkelijk, en eet smakelijk. Verlies en win!

feb 22:    Aan de keukentafel (15): Te gast zijn jazz en melancholie.extra info:    [english]: Er zijn weer wat meer verhalen in het Engels vertaald, misschien een goed idee om ook even op de Engelse sectie te kijken, via de verhalen klik je weer door naar de NL vertaling: misschien vind je zo weer iets wat je nog niet gelezen hebt.

Meld je aan voor de zeer onregelmatige email nieuwtjesbrief:
> Stuur een email naar     hannahcelsius@pm.me     of klik HIERO en schrijf ergens in de email dat je de nieuwsbrief wilt ontvangen. Je krijgt een bevestiging per email.

> Of abonneer je op de wekelijkse RSS feed (nederlandstalig) >terug naar boven

DatumTijd: 2022 okt 30, 16:54 CET
LatestEdit: 2024 feb 24, 12:18 CET
Auteur: Mulder

Tags:
 home 
 startpagina 

Categorieën:
none

© 1963 - 2150 hannah celsius